Zoetermeers Dagblad | Bettine Vriesekoop naar Taverzo voor kick-off ouderentafeltennis

Bettine Vriesekoop naar Taverzo voor kick-off ouderentafeltennis

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Voormalig toptafeltennisster Bettine Vriesekoop komt komende maandag naar Taverzo. Haar bezoek markeert de kick-off van de uitbreiding van het ouderentafeltennis bij de Zoetermeerse club. Vanaf 9 april kunnen belangstellenden vanaf een jaar of vijftig wekelijks op de maandagochtend (10:00-12:00 uur) langskomen om een balletje te slaan en een kop koffie te drinken. Deelname is de eerste drie maanden gratis.

Vriesekoop, meervoudig Europees kampioen en Olympiër, is maandag van 10:30 tot 11:30 uur aanwezig in het Taverzo-pand aan het Willem-Alexanderplantsoen 4. Zij zal dan wat vertellen over de sport en een demonstratie geven, om de aanwezigen extra te motiveren. In 2015 was Vriesekoop ook te gast bij de tafeltennisvereniging, toen vanwege de opening van de nieuwe hal.

,,Als je in Nederland aan tafeltennis denkt, denk je aan Bettine Vriesekoop," zegt Taverzo-voorzitter Jacob de Boer tegen www.zoetermeersdagblad.nl. ,,Bettine doorbrak de Chinese hegemonie binnen deze sport door op WK's en Olympische Spelen mooie prestaties neer te zetten. Geweldig dat ze naar Taverzo komt."

Foto: Bettine Vriesekoop tijdens een demonstratiepartij in 2016 te Hazerswoude.

Fotograaf: © Orange Pictures / Erik van Kordelaar.


Foto: Digitaal Dagblad