24 February 2019, 10:26 uur
Sport
mainImage
© Orange Pictures / Kees Kuijt

In tegenstelling tot vorig weekend beging DSO in deze speelronde van de tweede klasse C geen misstap in de jacht op de tweede periode. De ploeg van coach Oscar Biesheuvel rekende gisteren af met Valken'68 (6-3) en verzekerde zich daarmee van deelname aan de nacompetitie later dit jaar.

Voor rust scoorden Kevin Cameron en Jeffrey Flohr voor de Zoetermeerse gastheren en in de tweede helft schoten opnieuw Flohr, Tim Lamboo, Roel Stoffels en Bradley Semil met scherp. Leslie van den Berg miste een strafschop.

Als klap op de vuurpijl deed DSO ook goede zaken op de ranglijst van de reguliere stand. Koploper Voorschoten'97 liet namelijk twee punten liggen bij Sportclub Monster (1-1), waardoor de achterstand is geslonken tot twee punten.

DSO hervat de competitie op 9 maart thuis tegen RCL.