Daryl van Mieghem van FC Volendam naar ADO Den Haag

22 August 2023, 21:10 uur
Sport
mainImage
ADO Den Haag/Angelo Blankespoor

ADO Den Haag versterkt zich per direct met de ervaren voetballer Daryl van Mieghem. De 33-jarige aanvaller komt over van FC Volendam en tekende een contract dat hem tot medio 2025 aan de club bindt.

Van Mieghem begon zijn voetbalcarrière bij AFC en speelde daarna onder meer voor Heracles Almelo, Excelsior, Telstar, De Graafschap en FC Volendam. Met de laatste club promoveerde hij in 2021 naar de Eredivisie, waar hij met elf doelpunten en zestien assists een belangrijke rol in speelde. Ook het afgelopen seizoen heeft Van Mieghem zijn waarde bewezen. In dertig optredens wist hij acht keer het net te vinden.

“Ik heb goede gesprekken gehad met de club, waardoor ik besloten heb de overstap naar Den Haag te willen maken”, zegt Van Mieghem over zijn overstap. “ADO is een grote club, met een fanatieke en trouwe achterban. Ik kijk de komende seizoenen met enthousiasme tegemoet.”

Tekst gaat door onder foto.

Foto: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor

Mooi compliment

Technisch Directeur Joris Mathijsen deelt het enthousiasme van Van Mieghem. “Daryl heeft aangegeven heel graag naar Den Haag te willen komen. Dat is een mooi compliment voor de club. Daarnaast heeft hij de afgelopen seizoenen bewezen, middels vele doelpunten en assists, van absolute waarde te zijn. Met zijn komst voegen we een hoop ervaring toe aan onze selectie.”