Doelman Bijlow verlengt contract bij Feyenoord

18 August 2021, 15:04 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures

Doelman Justin Bijlow van Feyenoord verlengt deze week zijn contract bij de Rotterdamse club, dat liep tot 2023, met twee jaar. Dat meldt de club een dag voor de heenwedstrijd in de play-offs van de Conference League. Feyenoord neemt het donderdag thuis op tegen het Zweedse IF Elfsborg. De return is een week later in Zweden.

De 23-jarige keeper is bezig aan een sterke periode. Hij is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de drie WK-kwalificatiewedstrijden begin september tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat het contract van de doelman is opengebroken en verlengd. "Justin wordt een grote toekomst voorspeld. Week in week uit bewijst hij al zijn waarde voor de ploeg op de momenten dat dat nodig is. En hij wordt alleen maar beter. Het is mooi om te zien dat na Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en recenter Tyrell Malacia nu weer een jeugdige speler zich voor langere tijd aan de club verbindt. Dit is goed voor die jongens, die zich hier nog uitstekend kunnen doorontwikkelen, en het past ook goed in het beleid dat Feyenoord wil voeren."

Bijlow, die de hele jeugdopleiding in Rotterdam doorliep, debuteerde vier seizoenen geleden in het eerste elftal van Feyenoord.


Door: ANP