Kleine nederlagen voor Quick en Westlandia

26 September 2021, 18:15 uur
Sport
mainImage

Quick verloor zondagmiddag op bezoek bij UNA in Veldhoven met 2-1. De Hagenaars kwamen met 2-0 achter (bij rust 1-0). Na 77 minuten kwam Quick terug tot 2-1. Rick Burgering tikte een voorzet van Steven de Kruijf binnen. De resterende tijd was voor Quick te kort om nog een gelijksepel uit de strijd te kunnen slepen.

Westlandia ging op eigen veld met 3-4 onderuit tegen Unitas. De Gorinchemmers profiteerden na ruim een half uur van een fout in de Westlandse verdediging. Kai Verbeek maakte er daarna nog 1-1 van en nog voor de theepauze werd het 2-1 in het voordeel van Westlandia door een strafschop van Can Memisoglu: 2-1.

Nadat Desley Bransen een kans op 3-1 liet liggen, maakten de bezoekers 2-2 en 2-3. De 2-4 van Unitas werd wegens buitenspel afgekeurd, waarna Melvin Vissers de beide ploegen weer in evenwicht bracht. In de slotfase sloegen de bezoekers toch weer toe. Een zure 3-4 nederlaag voor Westlandia.