Koude tocht tijdens Nieuwjaarsopkomst Scouting JMC

6 January 2019, 17:51 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Koude tocht tijdens Nieuwjaarsopkomst Scouting JMC

Scoutinggroep John McCormick (JMC) hield afgelopen zaterdag haar jaarlijkse Nieuwjaarsopkomst. In de middag verzamelden de jeugdleden zich per leeftijdsgroep op een ander startpunt voor een koude tocht door Zoetermeer. Tijdens de tocht werden meerdere tochttechnieken gebruikt, zoals de fotoroute, de smileroute, de kruispuntenroute en de strippenkaart, om uiteindelijk bij clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark uit te komen.

Om 17.00 uur verzamelden zich daar ook de ouders en broertjes en zusjes. Voorzitter Rob van Hoogenhuizen keek terug op het afgelopen jaar en bedankte met veel enthousiasme alle leden, ouders en vrijwilligers voor hun inzet.

Vervolgens werd buiten in de partytenten de Nieuwjaarsmaaltijd genuttigd waarbij gekozen kon worden tussen snert en boerenkool met worst. Ook het warme kampvuur ontbrak niet.

Na de maaltijd volgde de nieuwjaarsreceptie waarbij de jubilarissen Pauline Strijers (10 jaar lid), Stefan Visser (25 jaar lid) en José van der Heijden (ruim 35 jaar lid) extra in het zonnetje werden gezet.

Meer informatie over scoutinggroep John McCormick en foto’s van de nieuwjaarsopkomst zijn te vinden op de website www.johnmccormick.nl.