Na wegvallen Justin Bijlow wil Feyenoord-trainer er een keeper bij

20 August 2023, 19:46 uur
Sport
mainImage
ANP

Trainer Arne Slot wil dat Feyenoord zich deze maand nog versterkt met een keeper. Eerste doelman Justin Bijlow ligt er een aantal weken uit met een polsbreuk.

"Ik denk dat we sowieso een keeper moeten aantrekken", zei Slot na de 2-2 bij Sparta, waar Timon Wellenreuther het Feyenoord-doel verdedigde. "We moeten dan goed bedenken wat we willen. Wordt het een eerste doelman die de voorkeur krijgt boven Timon, of kiezen we juist voor iemand achter Timon? En wat kost dat? We moeten goed nadenken hoe we dit gaan aanpakken."

Als het aan Slot ligt, haalt Feyenoord nog meer versterkingen. "Maar we zijn geen club waar we het geld onbeperkt kunnen uitgeven. We kunnen niet drie keer 10 miljoen euro betalen", aldus de coach. "Als we in een keeper investeren, hebben we minder te besteden op andere plekken."

Feyenoord hoopt ook nog steeds op Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb. Na de uitschakeling van de Kroaten in de derde voorronde van de Champions League, contracteerde Ajax zondag Dinamo-verdediger Josip Sutalo. Slot: "Ivanusec is één van de spelers waar we interesse in hebben. Bij mijn weten is het niet zo dat de handtekeningen al gezet waren voor het geval Dinamo zou worden uitgeschakeld in de Champions League."

 


Door: ANP