Nieuw voorzittersduo bij FC Zoetermeer

8 March 2019, 14:44 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

FC Zoetermeer heeft vanaf heden bestuurlijke versterking gekregen in de personen van Jacob de Boer en Frank Krooder. Zij treden op als interimvoorzitters en vormen samen met Peter Verheij en Rob van der Zwan het dagelijks bestuur. De overige bestuursleden zijn Edwin van Vliet (bestuurslid facilitaire zaken) en Chequita Kasimbeg (bestuurslid algemene zaken). De functie voetbalzaken ligt voorlopig bij de interimvoorzitters.

De Boer, ook voorzitter van tafeltennisvereniging Taverzo, en Krooder waren al lang actief voor FC Zoetermeer in diverse andere functies. Na het vertrek van voorzitter Anita Cleef in december 2018 is de vacature voor een nieuwe preses nu voorlopig ingevuld.

De bestuursleden zullen zich de komende maanden vooral richten op de start van het nieuwe seizoen en de indelingen van de teams, het technische beleid bij de club en het uitwerken van plannen voor nieuwbouw. Het bestuur is verder voornemens om nog voor de zomer een algemene ledenvergadering uit te schrijven en een toelichting te geven op zowel de samenstelling van het bestuur als de prioriteiten waarop het zich richt.