Nieuwe speler voor vierdeklasser SV Oosterheem

4 May 2018, 15:20 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Routinier Ricardo Over speelt vanaf volgend seizoen voor zaterdagvierdeklasser SV Oosterheem. De dertiger komt over van Wassenaar, eveneens een vierdeklasser. Bij die club kon Over het seizoen echter niet afmaken, vanwege het terugtrekken van het eerste team uit de competitie.

SV Oosterheem-coach Fred van Dokkum is blij met de komst van de ervaren verdediger. ,,Ricardo is de versterking waar ik al even naar op zoek ben. Een geroutineerde, fysiek sterke laatste man die ons team van achteruit kan neerzetten en aansturen. Daarbij heeft hij lengte en is kopsterk, wat dan ook wel weer lekker is. Met het aantrekken van Ricardo Over doet SV Oosterheem weer een extra stap vooruit."

Met deze versterking heeft Van Dokkum zijn selectie voor komend seizoen nagenoeg rond, want het grootste deel van de huidige spelersgroep heeft aangegeven voor SV Oosterheem te willen blijven spelen.

SV Oosterheem bezet in de vierde klasse D de zevende plek, met nog twee wedstrijden te gaan. De zesde positie, ingenomen door stadsgenoot FC Zoetermeer, is het maximaal haalbare.

Foto (20-12-14): Ricardo Over (links) wordt op de hielen gezeten door Farik Chikhi van Blauw Zwart.

Fotograaf: © Orange Pictures / Angelo Blankespoor.