Sport
mainImage
ADO Den Haag
ADO-spits Thomas Verheydt.

ADO Den Haag keerde vrijdagavond met een onbevredigend gevoel terug naar huis. In de uitwedstrijd tegen Helmond Sport kwam de ploeg van trainer Ruud Brood niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De wedstrijd begon een kwartiertje later, omdat de Haagse supporters anders door fileleed te laat zouden komen. Als dat wel was gebeurd dan hadden zij niets gemist. Beide teams kregen voor rust geen kansen. Alleen een kopbal van ADO-spits Thomas Verheydt ging net over.

In de tweede helft kon ADO Den Haag hier geen verandering in aanbrengen. De thuisclub gaf weinig ruimte weg en was daardoor niet de mindere van de twee. Ook de tweede helft was even saai als de eerste. Een tegenvallend resultaat voor ADO dat volgende week in de thuiswedstrijd tegen Excelsior ook nog eens Thomas Verheydt moet missen. De Haagse spits kreeg zijn vijfde gele kaart en is dus automatisch voor de volgende wedstrijd geschorst.