Zoetermeers Dagblad | Kermis in Zoetermeer (bekijk programma)

Kermis in Zoetermeer (bekijk programma)

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Vanaf komende zaterdag 25 mei tot en met zondag 2 juni is er weer voorjaarskermis in Zoetermeer op het evenemententerrein bij het SilverDome aan de Van der Hagenstraat. Er is ook een prikkelarme kermissessie op 25 mei en 1 juni tussen 13.00 en 15.00 uur.

Ook dit jaar zijn er allerlei attracties, zoals de Beach-jumper of de Crazy Beach Party. Of roetsj over de familieachtbaan of ga eendjes vissen. Snacks zijn er volop, met patat, churros of wafels en zoetekauwen kunnen onder meer genieten van nougat en suikerspinnen.

Prikkelarm

De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen van de kermis kan genieten. Daarom is er op zaterdag 25 mei en zaterdag 1 juni tussen 13.00 en 15.00 uur een prikkelarme kermis. Tijdens twee prikkelarme uren worden geluid-, rook-, en lichteffecten zachter, of helemaal uit gezet. Ook gaan de attracties langzamer, voor zover dat mogelijk is. Om alles goed te laten verlopen zijn er vrijwilligers aanwezig en staat er buiten een EHBO-post.

Clown

Aansluitend op de prikkelarme kermis op zaterdag 1 juni komt er om 15.00 uur een clown op bezoek.

Openingstijden

De kermis is dagelijks geopend van 14.00 tot 23.00 uur. Op donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag en dan gaat de kermis om 13.00 uur open. De kermis in Zoetermeer is één van de voordeligste kermissen in de regio. De meeste attracties kosten 2 euro per rit.


Foto: Digitaal Dagblad