Zoetermeers Dagblad | Stilte voor de stormbaan 2019 bij Gamecity

Stilte voor de stormbaan 2019 bij Gamecity

mainImage

Vanaf volgende week vrijdag 19 tot en met 28 juli is het weer rennen, vliegen en klauteren geblazen over de langste stormbaan van Zuid-Holland. Vrijdag 19 juli openen wethouder Margreet van Driel en Zoetermeers ondernemer Jacques Boonekamp rond 11.00 uur in de ochtend, samen met zo’n zestig kinderen van Kiwanis, het Stormbaan Festival 2019. Zij mogen als eerste de 400 meter lange stormbaan trotseren. Vanaf 12.00 uur is de stormbaan voor iedereen geopend.

Food & Lounge Area

De medewerkers van Gamecity willen het succes van vorig jaar minstens evenaren. Patrick, coördinator van het stormbaan festival vertelt: "Dit jaar plaatsen we een extra luchtkussen met meters aan obstakels. Vanaf donderdag komen de leveranciers om het terrein op te bouwen. Dit jaar staat er namelijk een speciale Food & Lounge Area met de lekkerste hapjes en drankjes. Na het rennen en vliegen over de stormbaan kan je jezelf op een smaakvolle beloning trakteren!"

Stormbaan voor de kleintjes

Er zijn speciale tijdsloten waarop de jonge kinderen (vanaf 1.20 meter) de stormbaan kunnen betreden. Dit is op beide zaterdagen en de woensdag tussen 11.00 en 12.00 uur in de ochtend. Onder begeleiding van een ouder/verzorger mogen zij de stormbaan trotseren. Ben je iets groter (vanaf 1.35 meter) dan mag je deelnemen aan de losse runs. Deze zijn vanaf 12.00 uur tijdens de normale openingstijden.

Via de website www.gamecity.nl/stormbaan kunnen kaartjes besteld worden (per persoon). Deze tijdstippen zijn exclusief en alleen voor de family runs beschikbaar.

Locatie & tickets

De stormbaan staat buiten, achter het terrein van Gamecity, aan de Oostweg in Zoetermeer. Kaartjes zijn nog steeds beschikbaar via gamecity.nl/stormbaan en aan de receptie bij Gamecity op de dag zelf. Lees alle informatie over de stormbaan op www.gamecity.nl en houd de Facebookpagina goed in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de voorwaarden. Een regulier ticket geeft jou toegang tot wel drie runs op de stormbaan. 3, 2, 1, GO!