Acties bij Dierenboetiek Rokkeveen met Dierendag

mainImage
Acties bij Dierenboetiek Rokkeveen met Dierendag

Het is komende donderdag 4 oktober Dierendag en ook Dierenboetiek Rokkeveen staat daar weer bij stil.

,,Het is fijn dat er een dag is waarop mensen extra aandacht geven aan huisdieren en dieren in het algemeen," zegt eigenaresse Benita van Wegen, die ooit vier honden en drie katten had, en momenteel twee honden. ,,De meeste mensen geven die dag een extra dingetje aan hun huisdier(en). Al zeggen veel mensen tegenwoordig: voor ons huisdier is het elke dag Dierendag. Maar toch, het is fijn dat er bij stilgestaan wordt."

Dierenboetiek Rokkeveen aan de Quirinegang 69 A, alsmede de vestiging aan de Reinkenstraat 16 in Den Haag, hebben deze week nieuwe speeltjes en aanbiedingen. ,,En we gaan een actie op Facebook doen, waarbij mensen hun huisdier fotograferen met iets waaruit blijkt dat ze iets extra's hebben gedaan met Dierendag. Ze kunnen dan een leuk verwenpakket winnen dat ze de volgende dag, op 5 oktober, kunnen ophalen in onze winkels," aldus Van Wegen.

,,Sowieso krijgen alle mensen iets lekkers voor hun hond, kat of knaagdier mee als ze op Dierendag in onze zaak zijn. Al doen we dat eigenlijk altijd al wel. En we pakken alle dierencadeautjes leuk in."

Meer weten over Dierenboetiek Rokkeveen? Surf naar de website of bel naar: 079-3421414 (Zoetermeer) of 070-3468436 (Den Haag).

Foto: Benita van Wegen (links) met zoon Thom die ook in de zaak werkt.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad.