ADO Den Haag presenteert tweede uitshirt

mainImage
ADO Den Haag presenteert tweede uitshirt

In navolging van de andere tenues presenteert ADO Den Haag nu ook het tweede uit- en bekertenue voor het seizoen 2018/2019. Dit blauwe tenue is met ingang van vandaag verkrijgbaar in de Fanshop in het Cars Jeans Stadion.

Net als de thuis-, uit- en keeperstenues is ook het bekertenue tot stand gekomen in nauwe samenwerking met een aantal leden van de supportersverenigingen FCDH Middennoord en Haagsche Bluf, Fansupport en de kledingsponsor Errea.

Waar het tweede uitshirt/bekershirt vorig jaar nagenoeg geel was, is er nu gekozen voor een dominante blauwe kleur. Op de blauwe banen aan de zijkant na is de textuur van spijkerstof nagebootst. Deze Denim-stijl komt terug in vrijwel het hele shirt.

'Dennenappel'


Het fonkelnieuwe shirt geldt als tweede uitshirt, maar is ook het voorkeursshirt van ADO Den Haag in het toernooi om de KNVB Beker. Mede daarom pronken Piet de Zoete en Aad Mansveld, die in respectievelijk 1968 en 1975 de beker wonnen met de club, met de ‘dennenappel’ in de handen op de binnenkant van de nek van het shirt.

Het broekje van het tweede uittenue/bekertenue is wit, met aan de onderkant belijning in dezelfde Denim-blauwe stijl. De kousen zijn hetzelfde als de thuis- en uittenues – inclusief ‘Onze Trots’ aan de zijkant.

Foto: ADO-spelers Lex Immers (links) en Tom Beugelsdijk in het nieuwe uitshirt.


| Foto: Digitaal Dagblad