André Huykman nieuwe gemeentesecretaris

mainImage
André Huykman nieuwe gemeentesecretaris

André Huykman (50) wordt per 1 september de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Zoetermeer. Hij is momenteel gemeentesecretaris van Leidschendam-Voorburg. Huykman volgt in Zoetermeer Hennie Koek op die onlangs provinciesecretaris is geworden van de provincie Zuid-Holland.

Huykman is sinds 2014 gemeentesecretaris/algemeen directeur van Leidschendam-Voorburg. Daarvoor was hij concerndirecteur bij deze gemeente. Zijn hart ligt bij het openbaar bestuur en dat blijkt onder meer uit het feit dat hij werkte als manager, afdelingshoofd en beleidsadviseur in de gemeenten Dordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda.

Huykman kijkt ernaar uit om invulling te geven aan zijn functie van gemeentesecretaris in Zoetermeer. ,,Ik verheug me erop om samen met de organisatie en het bestuur verder vorm te geven aan de invulling van de ambities van de gemeente Zoetermeer. Vanuit mijn overtuiging dat mensen en resultaten altijd boven systemen en procedures staan. Geen 'mode', geen 'eendagsvliegen', maar echte verandering en een toekomstgerichte manier van werken."


Foto: Digitaal Dagblad