Zoetermeers Dagblad | Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen
mainImage

Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen

v.l.n.r. Joost Ammerlaan (Bakker Ammerlaan) en Jacques Boonekamp (bestuur Molen De Hoop). Foto Cor Groen.
31 december 2019, 15:58 uur
Algemeen

Bakker Ammerlaan draagt de Molen De Hoop in Zoetermeer al vele jaren een warm hart toe. Zij tonen dat met het afnemen van molenmeel voor het bakken van hun brood. Bovendien doneert Bakker Ammerlaan elk jaar een geldbedrag voor het onderhoud van de molen.

Bakker Ammerlaan hecht veel waarde aan kwalitatief goede & pure ingrediënten. Van het gekochte molenmeel maakt Bakker Ammerlaan onder andere speciaal Molenbrood.

Dit authentieke brood wordt gemaakt van volkorenmeel, dat is gemalen door de Zoetermeerse Molen De Hoop. Hieraan wordt in de bakkerij een zadenmix bestaande uit zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad toegevoegd. Het Molenbrood is bereid met natuurdesem en het brood is E-nummervrij. Hierdoor is dit brood smakelijk, natuurlijk en gezond. Alleen Bakker Ammerlaan verkoopt dit authentieke Zoetermeerse Molenbrood.

Onlangs mocht Stichting Molen De Hoop Zoetermeer van de bakkerij een cheque ontvangen ter waarde van € 1.000,00. De overhandiging van de cheque vond plaats in de molen, op Kaarsjesavond 2019.

Het bestuur van de stichting is blij met deze trouwe ondersteuning door een betrokken ondernemer.