Beauty by Lisa in RTL-programma 'De Beste van Nederland'

11 April 2018, 14:16 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De schoonheidssalon Beauty by Lisa, gevestigd in Den Haag en Zoetermeer, is genomineerd voor het RTL 4-ondernemersprogramma 'De Beste van Nederland'. In dat programma strijden meerdere salons uit de branche tegen elkaar door middel van het maken van een vlog over hun bedrijf. In elke aflevering komt een andere beroepsgroep aan bod en komende zaterdag 14 april is de eerste uitzending, met als thema beautysalons in Nederland. De kijkers thuis bepalen per categorie wie er als branchewinnaars uit de bus komen.

Beauty by Lisa, van de 27-jarige eigenaresse Lisa Hillen, heeft vestigingen aan de Willem de Zwijgerlaan en Laan van Meerdervoort in Den Haag en aan het Cyclaamrood in Rokkeveen. Het bedrijf is specialist in wimperextensions en biedt op dit gebied alle benodigdheden en ook opleidingen aan. Naast wimperstyling beschikken de drie salons over een aanbod aan beautybehandelingen waarbij de consument zich kan laten verzorgen.

De Haagse Hillen, afkomstig uit een echte ondernemersfamilie, legde in 2013 beslag op de Baby Tycoon Award voor de beste startende ondernemer.

Het nieuwe seizoen van 'De Beste van Nederland', gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton, start komende zaterdag om 16:00 uur op RTL 4. De herhaling is zondag 15 april rond 09:30 uur, op hetzelfde kanaal.

Stemmen


Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop terugkijken en een stem uitbrengen op hun favoriet. De poll opent vrijdag 13 april om 12:00 uur en sluit op maandag 4 juni om 12:00 uur. Die dag worden de winnaars om 19:00 uur bekendgemaakt tijdens een live uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland.