Bedankje voor Vrienden van Bibliotheek Z'meer

16 May 2020, 11:36 uur
Algemeen
mainImage

Net als andere instellingen is de Bibliotheek Zoetermeer hard getroffen door de coronacrisis, die bovenop de aangekondigde bezuinigingen vanuit de gemeente is gekomen. Bibliotheek Zoetermeer is dan ook bijzonder dankbaar voor de loyaliteit van alle leden. Ook veel dank gaat uit naar het Vriendenprogramma en de donateurs voor de extra steun in de rug.

Nu de deuren weer bijna openen, nodigt de Bibliotheek als bedankje alle Vrienden van de Bibliotheek en donateurs uit om de eerste openingsuurtjes als allereerste weer boeken te komen uitzoeken. Van 11.00 tot 13.00 uur op 25 mei zijn de deuren van het Forum speciaal voor hen open. Na 13.00 uur en de dagen daarna, zijn alle leden en bezoekers weer van harte welkom.

Ben je Vriend van de Bibliotheek of heb je een eenmalige of jaarlijkse donatie gedaan, geef je dan op voor deze speciale openingsuurtjes, zodat de Bibliotheek weet op hoeveel mensen zij mag rekenen: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/actueel/coronavirus.html. Ook is het mogelijk om via de website direct Vriend of donateur te worden.

De bibliotheek is aangepast, zowel het interieur als de procedures, om iedereen weer veilig te kunnen ontvangen. De tijdelijke openingstijden van het Forum zijn dagelijks van 13.00 tot 17.00 uur. De wijkvestigingen volgens hun reguliere openingstijden.