Bedrijf Jacob de Boer verwelkomt aanwinsten

mainImage
Bedrijf Jacob de Boer verwelkomt aanwinsten

Het gaat crescendo met De Boer Maatwerk in interieur van de Zoetermeerse ondernemer Jacob de Boer. Dat blijkt onder meer uit het feit dat het in Gouda gevestigde bedrijf deze week twee nieuwe meubelmakers verwelkomt: Stefan Staakman begint vandaag en morgen start Nathan Uljee. Daarnaast krijgt het team vanaf 13 augustus versterking van productieleider Frank van der Ven.

Het partnership dat De Boer Maatwerk in interieur heeft met het Zoetermeers Dagblad speelde een kleine rol bij de wervingsprocedure. Eén van de aanwinsten zag de oproep voor nieuwe meubelmakers namelijk voorbijkomen op www.zoetermeersdagblad.nl.

,,De Facebook-campagne hiervoor heeft zeker geholpen," zegt Jacob de Boer, die verheugd is met de uitbereiding van zijn personeelsbestand. ,,Toen ik het bedrijf in november 2015 overnam, begonnen we met vier man. Er staat nu een stabiel en kwalitatief hoogwaardig team bestaande uit vijftien personen. Daar ben ik zeker blij mee."

Meer weten?


Voor een impressie of vrijblijvend gesprek over een nieuwe keuken in alle prijsklassen kun je langskomen aan de Gouderaksedijk 24 in Gouda (gratis parkeren voor de deur) of bel naar 085-0607716. Mailen of de website bezoeken kan ook: [email protected] en www.maatwerkinkeukens.nl.


Foto: Digitaal Dagblad