Bevrijdingsfestival: hoe is de bereikbaarheid?

mainImage
Bevrijdingsfestival: hoe is de bereikbaarheid?

De Markt vormt komende zaterdag 5 mei weer het epicentrum van het jaarlijkse Bevrijdingsfestival Zoetermeer. Zoals eerder aangekondigd op www.zoetermeersdagblad.nl zullen artiesten Douwe Bob, Kenny B, Diggy Dex en Jett Rebel tijdens het avondprogramma (vanaf 18:30 uur) optreden met een live-band.

Tijdens elke pauze vindt op het centrale podium een optreden van feestband De Coronas plaats en 's middags om 12:15 uur is er als opening al het Bevrijdingsconcert, verzorgd door de Marinierskapel der Koninklijke Marine en ras-Zoetermeerder René van Kooten. Daarna treden er tussen 14:00 en 17:00 uur diverse lokale bands en dansgroepen op, terwijl er op het Marktplein activiteiten zijn voor jong en oud. Denk aan een potje sumoworstelen, een 21 meter lange stormbaan of schilderijen maken.

Bereikbaarheid


Tijdens het avondfestival is de Markt bereikbaar via twee toegangspoorten. De toegangspoorten bevinden zich aan de zijde van de Dobbe, te weten op het Marseillepad en aan de zijde van restaurant Bo & Ro. De toegang bij Bo & Ro is te bereiken via de Vlamingstraat en het Cambridgepad. De toegang op het Marseillepad is alleen te bereiken via het Marseillepad. De Bordeauxstraat is afgesloten. Bij de toegangspoorten wordt er gefouilleerd.

Gebruikers van een rolstoel en/of scootmobiel die gebruik willen maken van het speciale vak voor het podium, kunnen zich, onder begeleiding van één persoon, melden bij de twee toegangspoorten of via de nooduitgang aan de Londenstraat waar zij zich kunnen melden bij de beveiliging.


| Foto: Digitaal Dagblad.