Bewonersbijeenkomst woningbouw Oosterheem

mainImage
Bewonersbijeenkomst woningbouw Oosterheem

De gemeente Zoetermeer en Van der Kooy Vastgoed houden volgende week dinsdag 10 juli een bewonersbijeenkomst over de woningbouwplannen voor de Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan in Oosterheem (T-strook). De inloopavond vindt plaats aan de Willem Dreeslaan 436 van 19:00 tot 21:00 uur.

In januari dit jaar ging de gemeenteraad van Zoetermeer akkoord met het plan om binnen vijf jaar woningbouw te realiseren op bovengenoemde locaties. De grond heeft als bestemming 'gemengde doeleinde/groen'.

Van der Kooy Vastgoed heeft aan de gemeente het plan voorgelegd om op de T-strook 44 grondgebonden huur- en/of koopwoningen en circa 102 huur- en/of koopappartementen te laten aanleggen. Allemaal duurzaam en gasloos, met als streefdatum wat betreft de start van de bouw eind 2019. Bij de bewonersbijeenkomst op 10 juli is het mogelijk om de globale plannen te bekijken.

Belangrijk: de inloopavond is niet bedoeld voor potentiele kopers, maar puur informatief voor omwonenden. Zij zijn reeds geïnformeerd per brief.

Binnenkort, kort voor de bewonersbijeenkomst, gaat de website www.t-strook.nl online waarop ook al de nodige informatie te vinden zal zijn over het project. ,,Daar staat uitleg over het plan en het antwoord op de vraag waarom de gemeente deze locaties heeft aangewezen voor woningbouw," zegt Thijmen Cornelissen namens Van der Kooy Vastgoed tegen www.zoetermeersdagblad.nl.

,,We hebben daar al antwoord gegeven op de vele vragen die mensen hebben," vult Wim van der Kooij jr. aan. ,,Als mensen nog andere vragen hebben, kunnen ze een enquête invullen of een mail sturen en dan kunnen we die vraag weer online plaatsen. Zodat mensen al goed geïnformeerd zijn voor aanvang van die buurtbijeenkomst."

Aanmelden


Belangstelling voor de bewonersbijeenkomst? Meld je aan via [email protected] onder vermelding van personalia en 'Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan'.


Foto: Digitaal Dagblad