Bezoekersrecord open dag CKC

mainImage
Bezoekersrecord open dag CKC

De open dag van CKC & partners die afgelopen zaterdag plaatsvond, was goed voor een bezoekersrecord. Tegen de 3000 mensen bezochten het evenement aan de Leidsewallen 80. De open dag vormde de start van het nieuwe culturele seizoen in Zoetermeer.

Op de speciaal ingerichte pleinen maakte men kennis met het aanbod voor de desbetreffende leeftijdsgroep of discipline en konden bezoekers docenten het hemd van het lijf vragen over alle activiteiten die zij onder de paraplu van CKC & partners aanbieden. Ervaren en proberen kon bij één van de vele workshops en demonstraties in en om het gebouw.

Susan Langeveld, directeur CKC & partners: ,,De succesvolle open dag van vorig jaar is dit jaar overtroffen dankzij alle enthousiaste docenten, partners, medewerkers én de vele bezoekers van deze mooie dag. Het is een echt uitje voor jong en oud waar je gemakkelijk een paar uur kunt spenderen omdat er zoveel te zien, te horen en te beleven is. Je kunt echt op ontdekkingstocht op zo’n dag. Mensen, kinderen en volwassenen hadden bijvoorbeeld de mogelijkheid om even een echte viool of harp vast te houden of met eigen vingers te voelen hoe het is om te boetseren. Of te drummen. Of te hiphoppen. Of hoe het is om een circusartiest te zijn. Te veel om op te noemen."

Er waren regelmatig kippenvel-momenten, vindt Langeveld. ,,Bijvoorbeeld bij het overweldigende applaus toen een groepje jonge dansertjes hun act afrondden, of tijdens de liederen van het Vrouwenkoor in de Lounge. Ook veel respect voor de jongeren die op het Make Music podium hun passie voor muziek en dans deelden met anderen. Kortom, een dag waar we als CKC & partners en als Zoetermeer alleen maar heel erg trots op kunnen zijn!"

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad