Bijeenkomst Opvoeden Samen Aanpakken

mainImage
Bijeenkomst Opvoeden Samen Aanpakken

Volgende week woensdagavond 11 april vindt er een Opvoeden Samen Aanpakken-bijeenkomst (OSA) plaats, bedoeld voor ouders en verzorgers van een kind met een (chronische) ziekte of beperking. Het thema van deze bijeenkomst is 'balans'. Als je kind of één van je kinderen extra of intensieve zorg nodig heeft, kom je dan ook nog toe aan zorgen voor overige gezinsleden en aan jezelf? Hoe regel jij dat thuis? Op wie kun je een beroep doen? Deze en andere vragen komen bij de bijeenkomst van Stichting Piëzo aan de orde.

Ouders en verzorgers zijn woensdag 11 april vanaf 19:30 uur welkom in de Ambachtenwerkplaats (Vrouwenhuiswaard 7). Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Stichting Piëzo voert het project uit in samenwerking met het Meerpunt, het Zoetermeerse Centrum voor jeugd en Gezin, een netwerkorganisatie van diverse partijen die samenwerken rondom het 'gezin in Zoetermeer'.

Aanmelden of meer weten over het project Opvoeden Samen Aanpakken? Neem dan contact op met Wendy Moerman, coördinator OSA. Telefoon: 06-80055583, [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad