Bijeenkomst voor Zoetermeerders over vernieuwing Entreegebied

mainImage
Bijeenkomst voor Zoetermeerders over vernieuwing Entreegebied

De gemeente heeft plannen voor de vernieuwing van het zogeheten 'Entreegebied', het gebied rond de Afrikaweg, tussen de Mandelabrug en Centrum West. Om de inwoners van Zoetermeer bij te praten is er dinsdag 27 november een middag- en avondbijeenkomst over de plannen. Wethouder Marc Rosier zal de aanwezigen dan een update geven over het concept van het stedenbouwkundig masterplan dat bijna afgerond is. De gemeenteraad stemde eerder in met het voorstel om dat masterplan te laten maken. De bedoeling is dat er een mix komt van zo'n 4500 woningen.

De middagsessie van de bijeenkomst is van 15:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 14:30 uur) en 's avonds is het van 19:00 tot 21:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur). De locatie is het voormalig IBM-gebouw aan de Boerhaavelaan 11.

Het laatste uur is er een informatiemarkt over verschillende thema’s van het Entreegebied. Ook zullen verschillende grondeigenaren uit het gebied aanwezig zijn. De aanwezigen kunnen vragen stellen. Van tevoren aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected], met als onderwerp 'Entree' en het vermelden van de sessie (middag of avond). Telefonisch aanmelden kan via 14 079.


Foto: Digitaal Dagblad