Bleiswijkse broederstrijd op stormbaan

mainImage
Bleiswijkse broederstrijd op stormbaan

Ook Evelien Tiegelaar-Koers uit Bleiswijk reageerde op onze oproep om foto's van deelnemers aan de stormbaan op te sturen naar onze redactie. Op de foto haar kinderen Tom (15) en Gijs (13) die er op het bijna 400 meter lange parcours van luchtkussens een echte broederstrijd van maakten.

,,Tom was de snelste, maar Gijs was hem te slim af door te roepen naar Tom dat hij even moest wachten. Hierdoor kon Gijs hem op het laatste moment voorbij rennen en had Gijs (voor zijn gevoel) gewonnen," laat Evelien aan www.zoetermeersdagblad.nl weten.

,,We waren met het gezin op zoek naar een leuke zomeractiviteit voor de boys en dit was een schot in de roos. Allebei vonden ze het super om te doen, al was het wel warm en vermoeiend. Gelukkig was het zondagavond rustig en al behoorlijk wat koeler dan eerder op de dag. Ze hebben het super naar hun zin gehad en verheugen zich nu al op volgend jaar!"

Heb jij de stormbaan ook getrotseerd? En heb je een leuke selfie of groepsfoto als bewijs? Mail deze naar [email protected] met een korte beschrijving en wie weet posten wij de foto op onze goed gelezen kanalen.

Foto: Tom en Gijs op de stormbaan. Nog tot en met zondag 22 juli kun je genieten van deze attractie. Tickets via: www.gamecity.nl.


Foto: Digitaal Dagblad