Boris Dittrich te gast in het Forum

mainImage
Boris Dittrich te gast in het Forum

Op zondag 3 juni is oud-politicus en schrijver Boris Dittrich te gast bij de talkshow Boek&Meer in het Forum Zoetermeer. Deze vierde editie staat in het teken van het 'spannende verhaal'.

De 62-jarige Dittrich was advocaat en rechter en lange tijd Tweede Kamerlid (1994-2006) en fractievoorzitter van D66 (2003-2006). In 2007 startte hij met zijn werk voor Human Rights Watch vanuit New York en Berlijn. Dittrich schrijft deze keer het geschenk voor de 'Spannende Boekenweken' (6 tot en met 24 juni).

Ook te gast bij Boek&Meer is Zoetermeerder Reinold Vugs, schrijver van onder meer 'Moord in de Meerpolder. De talkshow is elke eerste zondagmiddag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) van 15:00 tot circa 16:30 uur in het Forum. Kaarten kosten tien euro (leden) en niet-leden betalen 12,50 euro per persoon.

Tickets zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Boek&Meer is een reeks van acht talkshows op de eerste zondagmiddag van de maand waarbij bekende en onbekende boeken en schrijvers centraal staan. Presentator Laurens de Groot gaat in gesprek met de gasten over boeken en andere zaken, opgehangen aan een specifiek thema. Daarnaast is er ook aandacht voor lokale en actuele onderwerpen en schuiven er Zoetermeerders aan.


Foto: Digitaal Dagblad