Carla Krullaars stopt als raadslid

mainImage
Carla Krullaars stopt als raadslid

Carla Krullaars-Hinfelaar gaat de gemeenteraad van Zoetermeer verlaten. Zij zal bij de raadsvergadering van 5 november afscheid nemen als raadslid van de partij Zó! Zoetermeer. Vanwege persoonlijke ontwikkelingen heeft zij niet langer voldoende tijd beschikbaar om het raadswerk te doen. Zij blijft voorlopig nog wel als commissielid verbonden aan de fractie. Roel van der Vlies is haar opvolger. Hij zal 5 november worden geïnstalleerd.

,,Ik neem echt met gemengde gevoelens afscheid, want ik vond het geweldig om deel uit te mogen maken van de raad," zegt Krullaars. ,,Maar om het raadswerk goed te doen, moet je er genoeg tijd in kunnen steken en voor mij valt het niet meer te combineren."

Fractievoorzitter Marijke van der Meer: ,,Voor onze fractie is het natuurlijk heel erg jammer, want Carla is in de afgelopen jaren heel deskundig geworden op het gebied van de jeugdzorg, de Wmo en de sociale voorzieningen. Zij heeft steeds veel Zoetermeerders bezocht die in de knel zaten, zodat ze ook altijd vanuit de praktijk heel goed wist wat er speelde. We zijn heel blij dat ze in de komende tijd nog blijft als commissielid zodat ze zelf haar opvolger kan inwerken."

Krullaars werd op 27 maart 2014 geïnstalleerd als raadslid voor Zó! Zoetermeer. Zij was onder meer een aantal jaar lid van het algemeen bestuur van Bleizo.


| Foto: Digitaal Dagblad.