Chazia Mourali te gast in Forum Zoetermeer

mainImage
Chazia Mourali te gast in Forum Zoetermeer

Chazia Mourali is op zondag 2 september te gast bij de Talkshow Boek&Meer in Forum Zoetermeer. Mourali is presentatrice, columniste en ze schreef een toneelstuk. Recent verscheen haar debuut 'Het einde voor beginners'. Een boek over haar zieke moeder die vijftien jaar nadat ze behandeld is voor borstkanker te horen krijgt dat de ziekte is uitgezaaid naar de lever: een doodvonnis. Mourali geeft in dit boek praktische adviezen aan patiënten en mantelzorgers over hoe het lijden in de laatste levensfase te verminderen en het leven mooi en betekenisvol af te ronden. Laurens de Groot, presentator van de talkshow, gaat met Mourali in gesprek over dit persoonlijke verhaal.

De Talkshow Boek&Meer wordt elke eerste zondagmiddag van de maand van 15:00 tot circa 16:30 uur gehouden in het Forum. Kaarten kosten 7,50 euro (leden) per stuk en 10 euro voor niet-leden. Tickets zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Talkshow Boek&Meer

In een reeks van acht talkshows op de eerste zondagmiddag van de maand staan onder meer bekende schrijvers en boeken centraal, veelal rondom een thema. Presentator Laurens de Groot gaat in gesprek met de gasten over boeken en nog veel meer. In de volgende Talkshows Boek&Meer zijn te gast: Nelleke Noordervliet, Annejet van der Zijl & Jo Simons en Else-Marie van den Eerenbeemt.


Foto: Digitaal Dagblad