mainImage

CKC lanceert project 'Zoetermeer is thuis'

1 april 2020, 08:48 uur
Algemeen

We gaan niet naar buiten als het niet hoeft en beperken bezoeken aan onze naasten tot het minimum. Juist in deze tijd willen we de verbinding met elkaar blijven voelen en daarom lanceert CKC & partners het digitale initiatief 'Zoetermeer is thuis'. Deel jouw thuisgevoel met al die andere Zoetermeerders die in hetzelfde schuitje zitten, dat is het devies.

'Het kantoor is gesloten, je klasgenoten zie je even niet en de hashtag #BlijfThuis is trending. De broodnodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, scheppen een fysieke afstand tussen mensen. Tegelijkertijd ontstaat er ook meer verbondenheid. Het raakt werkelijk iedereen en dat schept een band', stelt het CKC. 'Die band, die verbondenheid, willen wij vastleggen en zichtbaar maken. Een kunstwerk leent zich daar bij uitstek voor.'

Met dit kunstwerk wil het CKC het thuisgevoel van Zoetermeerders bundelen en daarmee positiviteit delen en herkenbaarheid creëren. Welk beeld drukt jouw thuisgevoel uit? Je eerste kopje koffie van de dag in je luie stoel, de zonsondergang die je ziet op zestien hoog of, voor veel ouders herkenbaar, je kinderen die nu al hun schoolwerk aan de keukentafel moeten doen?

Deel het met 'Zoetermeer is thuis' en bouw mee aan dit kunstwerk. Deel je bericht via [email protected] en volg het initiatief op Facebook en Instagram.