Zoetermeers Dagblad | Clinic voor voetbalmeiden bij FC Zoetermeer
mainImage

Clinic voor voetbalmeiden bij FC Zoetermeer

2 augustus 2020, 09:18 uur
Algemeen, Sport

Op woensdagochtend 12 augustus is er op het sportpark van FC Zoetermeer van 11.00-13.00 uur een ingelaste clinic voor meiden van 5 tot 18 jaar die twijfelen of ze komend seizoen willen voetballen. Dit als vervolg op de vriendinnendagen van vorig jaar en de meidenclinic van 6 juni dit jaar, heeft FC Zoetermeer besloten om een last minute meidenclinic te organiseren.

Veel meiden vragen nog steeds een proeftraining aan via de site van FC Zoetermeer en mede hierdoor heeft de meidencoördinator Kathy Aerts in deze vakantieperiode een extra voetbalclinic georganiseerd voor meiden van 5 tot 18 jaar.

De clinic wordt dit keer gegeven door Sint Jago Voetbalacademy die ook verantwoordelijk was voor het Summercamp bij FC Zoetermeer in de week van 20 juli juli. Sint Jago Voetbalacademy is komend seizoen medeverantwoordelijk voor de opleiding van de jongste jeugd van FC Zoetermeer en zal deze dag in circuitvorm laten zien hoe leuk het is voor meiden om te voetballen bij FC Zoetermeer.

Wil je meedoen op woensdag 12 augustus, meld je dan aan via meidenvoetbal@fczoetermeer.nl. Aanmelden is verplicht, deelname gratis.