mainImage

Cocaïne Anonymous start in Zoetermeer

2 november 2019, 11:30 uur
Algemeen

Cocaïne Anonymous start op donderdag 7 november met een groep in Zoetermeer. Maak je jezelf weleens zorgen om de hoeveelheden drugs die je gebruikt? Vraag je je af of je misschien verslaafd bent? Veroorzaakt je drugsgebruik financiële problemen of nare situaties op het werk of met de familie? Wil je stoppen met het gebruiken van drugs, maar lukt het je niet alleen? Cocaïne Anonymous biedt een naar eigen zeggen bewezen succesvolle methode om van drugs- en alcoholverslaving af te komen.

Het is opgezet als zelfhulpgroep voor en door ex-verslaafden. Sinds september 2000 is Cocaïne Anonymous actief in Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 120 groepen actief in Nederland en aanstaande donderdag 7 november start Cocaïne Anonymous met een groep in Zoetermeer. Deze gaat iedere donderdag plaatsvinden van 20.00 tot 21.30 uur op de Vaartdreef 115 (ingang achterzijde gebouw 't Seghe Waert) in de wijk Seghwaert.

Belangstellenden met de wens om te stoppen met drugs en alcohol zijn van harte welkom. Eerst bellen mag natuurlijk ook. Het telefoonnummer van de contactpersoon in Zoetermeer is 06-23076315. Voor meer informatie kun je terecht op www.ca-holland.org.


Foto: Pixabay