Column Joep Annegarn: Zomervoorproefje

mainImage
Column Joep Annegarn: Zomervoorproefje

We zijn continu bezig ons aanbod vollediger en completer te maken. Zo hebben we sinds kort Flamencodans met live muziek weer in ons aanbod opgenomen. Een flamencogitarist geeft nét die extra dimensie tijdens de les! Tijdens de open dag biedt docent Wil Lambregts hier een voorproefje van. Bovendien kun je in september een proefles komen volgen om meer te ontdekken!

Ook hebben we een mooi koor als partner mogen verwelkomen, waarmee we een andere smaak aan onze proeverij kunnen toevoegen. Het Life Line Gospelkoor zal zich onder leiding van Edith Casteleyn binnenkort laten horen in ons vernieuwde pand.

Wat betreft de samenwerkingen met scholen hebben we al mooie slagen gemaakt. Onze afdeling Cultuur op School heeft weer een mooi kunstmenu-programma klaargezet voor komend seizoen. Zo geven we alle kinderen een kans om met kunst en cultuur in aanraking te komen, ook vanuit de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit.

Voor kinderen is kunst en cultuur ook leuk! Dat was te merken aan de drukte en gezelligheid tijdens het scholenprogramma voor Klassiek Zoetermeer dit jaar, wat een enorm groot succes was!

Volgend jaar viert Klassiek Zoetermeer een jubileum en pakken we helemaal groots uit met Floravontuur!

Door al deze mooie ontwikkelingen worden we meer zichtbaar in Zoetermeer. Ook met de projecten die we draaien in de wijken – waar je meer over gaat zien en horen – en de podia die we inzetten om het talent in huis meer naar buiten te brengen. Denk aan het mooie optreden van The Young Fiddlers en talenten in de buurttuin. En laten we het gezellige Zondag in ’t Park niet vergeten, waar wij elke zondag present zijn. Daarnaast zijn we in september ook te vinden bij het UITfestival. We willen overal zijn waar kunst en cultuur te beleven is.

Komend seizoen staan er dus nog mooie samenwerkingen te wachten, waarbij we gezamenlijk naar een mooi doel toewerken, namelijk kunst en cultuur aan alle Zoetermeerders meegeven. Daar gaan we ons hard voor inzetten!

Over Joep Annegarn


Zijn uit de hand gelopen liefde voor opera resulteerde in het geven van operalezingen en voorbesprekingen in de theaters van Gouda en Zoetermeer. Joep Annegarn, adjunct-directeur bij CKC & partners, is regelmatig te vinden bij concerten, opera’s, musea en theaters en springt het liefst op de fiets voor zijn dagelijkse werkzaamheden. Met een conservatoriumstudie op zak, veel ervaring in het muziekonderwijs en als leiding van koren en orkesten, werkt hij met veel plezier aan de vertegenwoordiging van alle kunstdisciplines binnen het CKC.


| Foto: Digitaal Dagblad