Zoetermeers Dagblad | Corrie van Brenk op bezoek in Zoetermeer
mainImage

Corrie van Brenk op bezoek in Zoetermeer

20 juli 2020, 18:13 uur
Algemeen, Politiek

Corrie van Brenk, fractievoorzitter 50PLUS in de Tweede Kamer, komt op woensdag 29 juli naar een informatieavond in Zoetermeer.

Het Provinciaal Bestuur en de Statenfractie van 50PLUS Zuid-Holland houdt dan een bijeenkomst bij 2B Home in Zoetermeer. Op deze avond zal het thema 'wonen voor senioren en vergrijzing' centraal staan. De avond is voor leden en niet-leden vrij toegankelijk met de vermelding dat men zich van tevoren moet aanmelden.

Van Brenk zal kort terugblikken op een roerige tijd en haar visie geven over strategische keuzes van de overheid voor de woningbouw, met name voor senioren. Jaap Haasnoot, statenlid in de provincie Zuid-Holland, legt uit wat de rol is van de provincie in het Deltaplan vergrijzing.

Mevrouw Atie Schipaanboord (ANBO) zal uiteenzetten wat wonen en vergrijzing betekent voor ouderen in de samenleving. Na de pauze zal er een paneldiscussie plaatsvinden met Corrie van Brenk, Atie Schipaanboord, Jaap Haasnoot en Ellen Verkoelen (raadslid Gemeente Rotterdam). Het is mogelijk om vragen te stellen aan de panelleden.

Aanmelden
In verband met de COVID-19 en de daarbij horende regels is er op de locatie voldoende mogelijkheid om de informatieavond voor iedereen veilig te laten verlopen. Er geldt daarom een maximum van 75 personen. Het is van belang dat u zich vooraf aanmeldt.

Aanmelden voor deze informatieavond kunt u doen via secretaris@50pluszuidholland.nl.

Aanvang van de avond 20.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur.
Locatie: 2B Home, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT in Zoetermeer

Er is voldoende parkeermogelijkheid en 2B Home is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.