Dag van de Ondernemer: cadeau voor Reno van Het Wapen van Zoetermeer

mainImage
Dag van de Ondernemer: cadeau voor Reno van Het Wapen van Zoetermeer

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer en daarom bezochten burgemeester, wethouders en andere afgevaardigden van de gemeente diverse ondernemers in Zoetermeer om hen een presentje te overhandigen voor hun bijdragen aan de lokale economie. Het Wapen van Zoetermeer is één van de bedrijven die werd vereerd met een bezoekje. Eigenaar Reno Hilgersom kreeg vanmiddag uit handen van Stijn Brandenbarg (accountmanager horeca en detailhandel Economische Zaken) een cadeaumand overhandigd, een pakket met geschenken van andere Zoetermeerse ondernemingen.

[caption id="attachment_61441" align="alignright" width="225"] De cadeaumand.[/caption]

'Reno Hilgersom heeft dienstverlening hoog in het vaandel en probeert op een ondernemende manier Het Wapen van Zoetermeer weer op de kaart te krijgen. Er worden hier heel wat Zoetermeerse bruiloften gesloten,' aldus de gemeente Zoetermeer. Reno Hilgersom: ,,Ik ben blij met de waardering. We gaan zo door!"

Van der Kooy Vastgoed


Van der Kooy Vastgoed, net als Het Wapen van Zoetermeer partner van www.zoetermeersdagblad.nl, kreeg vanmiddag ook bezoek, maar dan van burgemeester Charlie Aptroot. 'Van der Kooy is een ondernemer die investeert in de stad en levert een mooie bijdrage aan de woningbouw. Daarnaast heeft Van der Kooy van het Attractiecentrum (nu: Gamecity Zoetermeer, red.) weer wat moois gemaakt en investeerde men afgelopen zomer in de langste stormbaan van Europa.'

Foto: links Stijn Brandenbarg, rechts Reno Hilgersom.


| Foto: Digitaal Dagblad