De Boer Maatwerk in interieur en Zoetermeers Dagblad verlengen samenwerking

mainImage
De Boer Maatwerk in interieur en Zoetermeers Dagblad verlengen samenwerking

De Boer Maatwerk in interieur, het bedrijf van de Zoetermeerse ondernemer Jacob de Boer, blijft langer partner van het Zoetermeers Dagblad. De partijen hebben de samenwerking, die in augustus 2016 begon, verlengd.

,,Ik ben erg tevreden over het partnership en zet deze dan ook graag voort," aldus De Boer. ,,Via de digitale kanalen van het Zoetermeers Dagblad kan ik gemakkelijk en snel relevante ontwikkelingen, nieuwtjes en vacatures met betrekking tot mijn onderneming communiceren op het moment dat daar aanleiding voor is. Daarnaast draagt het mediaplatform met zijn grote bereik ook bij aan de zichtbaarheid van De Boer Maatwerk in interieur."

De Boer nam het in Gouda gevestigde bedrijf in november 2015 over en sindsdien zit de onderneming in de lift. Het personeelsbestand groeide van vier naar vijftien man en in 2017 won het de FD Gazelle 2017, een award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Naast ondernemer is De Boer al vele jaren voorzitter van de Zoetermeerse tafeltennisvereniging Taverzo en betrokken bij voetbalclub FC Zoetermeer. Ook is hij penningmeester van Zó! Zoetermeer. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen fungeerde De Boer namens die politieke partij als lijstduwer.

Foto: Jacob de Boer in de werkplaats in Gouda.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad