Sneak preview project Stadhuistoren

mainImage
Sneak preview project Stadhuistoren

Het Zoetermeerse makelaarskantoor De Makelaars is volop in beweging. Deze maand, op dinsdag 16 oktober, is de start van de verkoop van het nieuwbouwproject De Landheren aan de Katwijkerlaan in Pijnacker, vlakbij de grens met Rokkeveen. Op het perceel komen 17 vrijstaande landhuizen, verdeeld over maar liefst zes verschillende ontwerpen, of één van de zes royale zelfbouwkavels (lees ons eerdere artikel). Belangstellenden zijn welkom om de start verkoop op dinsdag 16 oktober (19:30-20:30 uur) mee te maken. Zie voor verdere informatie de www.delandheren.nl.

Die avond krijgen de aanwezigen een brochure compleet voorzien van uitgebreide informatie en technische omschrijving. Tijdens de start verkoop is het tevens mogelijk kennis te maken met de projectleiding, aannemer en het verkoopteam van De Makelaars in Zoetermeer. De locatie is Dekker Zoetermeer, te vinden aan de Scheglaan 12. Er is daar ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Project voor Stadhuistoren


Eerder deze maand, volgende week dinsdag 9 oktober, kunnen Zoetermeerders en mensen uit randgemeenten al kennismaken met De Kroon Zoetermeer, het project voor de Stadhuistoren. In het voormalig gemeentehuis komen luxueuze drie- en vierkamerappartementen (met 2 penthouses) variërend van 90 tot 165 vierkante meter. De appartementen worden geheel gasloos en met vloerverwarming- en koeling opgeleverd. Dura Vermeer ontfermt zich over de bouw, De Makelaars over de verkoop.

Meer weten over De Kroon Zoetermeer? Kom dan op 9 oktober langs aan de Markt 2 in het centrum van Zoetermeer. Tijd: 18:00-20:00 uur. Meer informatie is ook te vinden op de website www.dekroonzoetermeer.nl.

Foto boven: impressie De Landheren.


Foto: Digitaal Dagblad