De Meervogels weer deelnemer bij Haagse Korfbaldagen

mainImage
De Meervogels weer deelnemer bij Haagse Korfbaldagen

De 33e editie van de Haagse Korfbaldagen vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 10 november. Ook De Meervogels uit Zoetermeer zal weer acte de présence geven bij dit jaarlijkse districtstoernooi. Er doen verspreid over alle klasses 49 teams mee.

De Meervogels zal in de hoogste seniorenafdeling (hoofdklassers en overgangsklassers) uitkomen, waarbij het moet zien af te rekenen met Futura, HKV/Ons Eibernest, Die Haghe, KVS/Maritiem en HKV Achilles (Den Haag), Fiks (Oegstgeest), VEO (Voorburg) en Avanti/Flexcom (Pijnacker). Vorig jaar won Achilles de finale tegen Die Haghe waarmee de club de eerste Hofpasbokaal de lucht in mocht tillen.

In de categorie voor topjeugd is De Meervogels ook van de partij, net als Achilles, Avanti/Flexcom, KVS/Maritiem, Vitesse, HKV/Ons Eibernest, Die Haghe en Valto. Er zijn tien verschillende zaallocaties waar de wedstrijden plaatsvinden.

Vorig jaar werd voor het eerst een G-korfbaltoernooi (acht teams), een beachkorfbaltoernooi voor D-C en B jeugd (zowel verenigingen als scholen) en een sportinstuif (35+) geïntroduceerd.

Fotobron: Orange Pictures.


| Foto: Digitaal Dagblad.