De sterren van morgen, vandaag te zien bij DWO

mainImage
De sterren van morgen, vandaag te zien bij DWO

Bij DWO vindt vandaag de eerste editie plaats van de International Westerpark Trophy (IWT), een internationaal jeugdvoetbaltoernooi in de leeftijdscategorie twaalf tot en met veertien jaar waarbij diverse gerenommeerde verenigingen aan de start zullen verschijnen.

Deelnemende clubs zijn onder meer Sporting Clube de Portugal, Leicester City, Legia Warschau, KAA Gent, PSV, AZ, De Graafschap en ADO Den Haag. In totaal zullen 24 teams gaan strijden om de beker, waaronder ook twee selectieteams van DWO alsmede een selectieteam van FC Zoetermeer. Sporting Portugal neemt een 10-jarig supertalent mee. De Portugese club is befaamd om zijn jeugdopleiding, waar onder andere Luis Figo, Cristiano Ronaldo en Ricardo Quaresma in speelden.

Toernooidirecteur Norbert van Oosterhout is erg trots op het deelnemersveld. ,,Het is uniek dat op een eerste editie deze grote clubs aanwezig zijn. Dit toernooi zal de start zijn van de oprichting van de Business Club van s.v. DWO welke door Stichting IWT wordt beheerd.”

Vanaf 09:30 uur starten de eerste wedstrijden.

Foto: de organisatie is er klaar voor. In het midden Pascal Houterman, voormalig eerste elftal-speler van DWO. Hij is omringd door Thirza de Bruijn, Richard Urgert, Elisabeth Blok en Marit Koppenhol.


Foto: Digitaal Dagblad