Deze bekende artiesten treden op tijdens UITfestival Zoetermeer

mainImage
Deze bekende artiesten treden op tijdens UITfestival Zoetermeer

Op zaterdag 15 september wordt met het UITfestival Zoetermeer het culturele seizoen geopend. Naast optredens van plaatselijke amateurverenigingen is er ook ruimte voor dertien professionele artiesten die later dit seizoen zullen optreden in de stad.

Bezoek in het Stadstheater overdag gratis previews van onder andere cabaretière Soundos (bekend van Comedy Central en Expeditie Robinson), Steven Brunswijk (bekend van theater en tv, deelnemer aan het nieuwste seizoen Expeditie Robinson) en Maame Joses (bekend van The Voice of Holland).

Op zaterdagavond staan op het podium op het Cadenzaplein onder andere Tommie Christiaan (bekend van diverse grote musicals zoals On Your Feet!, The Passion en deelnemer van de Beste Zangers 2017), de swingende dames van The Bluebettes die je meenemen naar de sixties en sluit de groep Symfo Classics de avond af met een spetterend optreden.

Later dit jaar (29 december) staan zij in Cultuurpodium De Boerderij met de show ‘The Best of Symphonic Rock’. Alle optredens op zaterdag 15 september zijn gratis te bezoeken.

Het UITfestival Zoetermeer (voorheen Festival Cultuur Lokaal) wordt georganiseerd door Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer, het Stadstheater, Stichting De Stadsamateurs, CKC & partners en Cultuurpodium Boerderij. Het festival wordt ondersteund door de Gemeente Zoetermeer en Fonds 1818. Kijk voor het totale programma op www.uitfestivalzoetermeer.nl.


Foto: Digitaal Dagblad