Deze maand start computercursussen in Buytenwegh

mainImage
Deze maand start computercursussen in Buytenwegh

In november starten in PiëzoCentrum Buytenwegh computerlessen. Deelnemers aan deze lessen krijgen de kans computervaardigheden aan te leren of hun computervaardigheden op te frissen. De computerlessen staan onder begeleiding van vrijwilligers van Stichting Piëzo. De cursus bestaat uit acht lessen van twee uur. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 6 personen waardoor ruimte is voor individuele aandacht.

Het gaat om de volgende twee computerlessen: beginnerscursus computergebruik (Windows 10) en de vervolgcursus computergebruik (Windows 10). De eerste cursus is bedoeld voor deelnemers die weinig ervaring hebben met het werken op de computer en daar graag verandering in willen brengen. De inhoud van de les bestaat uit: hoe een muis te gebruiken, gebruik van internet, e-mailen en het maken van documenten en documenten opslaan. De cursus start op 27 november elke dinsdag van 14:30 uur tot 16:30 uur.

De vervolgcursus is bedoeld voor deelnemers die al ervaring hebben met het werken op de computer en nog meer toepassingen willen leren. De inhoud van de les bestaat uit: het gebruik van e-mail, internetten, het beheren en begrijpen van bestanden opslaan en terugvinden, veiligheid op jouw computer en de basis van Word. Verder wordt geoefend met praktische zaken zoals woningaanvraag, aanvragen documenten bij de gemeente, opslaan en afdrukken van een digitale factuur. De cursus start op 29 november elke donderdag van 14:30 uur tot 16:30 uur.

Locatie: PiëzoCentrum Buytenwegh, Cesar Franckrode 64 in Zoetermeer. Kosten: 40 euro of met cheque 3,4 of 5 van de Zoetermeerpas (voor 8 lessen met materiaal). Voor meer informatie en aanmelden: [email protected], 079-8887474 of 06-50506072.


Foto: Digitaal Dagblad