DJ Radio 10 verheugt zich op feest in Zoetermeer

26 November 2019, 10:22 uur
Algemeen
mainImage

Op 14 december gaat 'het dak eraf' bij Dekker Zoetermeer met de X-Mas Party XL van Disco-Train. DJ René Verkerk, onder meer bekend van Radio 10, zal die avond voor de derde keer kleur geven aan dit populaire Zoetermeerse feest. Op www.zoetermeersdagblad.nl blikt hij vooruit.

 

Wat ga je op 14 december precies doen?
"Er zijn die avond in Dekker Zoetermeer twee zalen, waaronder een feestcafé. In die zaal draai ik de foute nummers uit de jaren '70, '80 en '90. Dus de guilty pleasures, daar houd ik mij vooral mee bezig. En de voorgaande twee keren was dat een groot succes. Je ziet dat mensen in een opgetogen stemming zijn, het gevoel hebben dat ze waarde hechten aan 'een foute bijdrage'. Handen in de lucht en springen maar, dat is wat ik doe."

Hoe zou je jouw stijl willen omschrijven?
"Het is tegen het après-ski aan, al is après-ski een platte benaming voor wat ik doe. Guilty pleasures, dat is een mooie omschrijving. Ik draai liedjes waar je je normaal gesproken voor verbergt, maar op zo'n avond zijn ze fantastisch om mee te zingen, van begin tot eind."

Hoe vind je het Zoetermeerse publiek?
"Super leuk, ze zijn niet verbaasd als je hen een keer probeert te verrassen. Het zijn feestnummers, die Zoetermeerders."

Waarom kies je ervoor op te treden bij dit feest van Disco-Train? 
"Als Radio 10, waar ik dus werkzaam ben, zijn wij mediapartner van Disco-Train. Er is afgesproken dat ik optreed bij de grote events met feestmuziek. Dat spreken we steeds aan het begin van het jaar af."

Waarom moeten Zoetermeerders kaarten kopen voor deze X-Mas Party XL?
"Omdat dit hét decemberfeest van het jaar is. Dit is de leukste afsluiting met vrienden van 2019. Het zou zonde zijn als je er een dag later niet over kunt meepraten."