Zoetermeers Dagblad | Doorgang Markt beperkt toegankelijk

Doorgang Markt beperkt toegankelijk

mainImage

De doorgang naar de Markt via het Marseillepad is komende dagen, van 3 tot en met 6 mei, beperkt toegankelijk wegens de op- en afbouwwerkzaamheden voor Bevrijdingsdag Zoetermeer. Er vinden op 5 mei, vanaf 12.00 uur 's middags tot middernacht, weer allerlei activiteiten en optredens plaats in de binnenstad.  

Tijdens het avondfestival is de Markt bereikbaar via twee toegangspoorten. De toegangspoorten bevinden zich aan de zijde van de Dobbe, op het Marseillepad en aan de zijde van restaurant Bo & Ro. De toegang bij Bo & Ro is te bereiken via de Vlamingstraat en het Cambridgepad. De toegang op het Marseillepad is alleen te bereiken via het Marseillepad. De Bordeauxstraat is afgesloten. Bij de toegangspoorten wordt gevisiteerd.

Aparte toegang rolstoelgebruikers en gebruikers scootmobiel

Gebruikers van een rolstoel en/of scootmobiel die gebruik willen maken van het speciale vlak voor het podium, kunnen zich, onder begeleiding van één persoon, melden bij de twee toegangspoorten of via de nooduitgang aan de Londenstraat waar zij zich kunnen melden bij de beveiliging.


Foto: Zoetermeers Dagblad