DSO strijdt vanavond voor plek in halve finale

mainImage
DSO strijdt vanavond voor plek in halve finale

De voetballers van DSO strijden vanavond voor een plek in de halve finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Het elftal van vertrekkend trainer Faizel Soekhai, die volgend seizoen de scepter zwaait bij RCL, neemt het thuis op tegen SVV Scheveningen. Die ploeg staat momenteel tweede in de derde divisie van de zaterdagafdeling, waarin het reeds beslag legde op een periodetitel. DSO is de nummer acht van de tweede klasse C, eveneens bij de zaterdagtak.

Saillant: onder andere Sven Wolsheimer behoort tot de selectie van de Scheveningers, waar hij zijn contract deze week verlengde. De doelman stond jaren onder de lat bij DSO. Begin dit seizoen speelde Wolsheimer namens Scheveningen de wedstrijd voor de KNVB Beker tegen Ajax (1-5) in het ADO-stadion. Bekijk zijn reactie van toen na afloop.

Het duel op Sportpark Bentwoud begint 20:00 uur. Na afloop is in de kantine van DSO de loting voor de halve finales. In de race voor de toernooizege zijn ook nog; DHC, BMT, FC ‘s-Gravenzande, Die Haghe, Te Werve en Westlandia (zondag).

Foto: archief. DSO vorig seizoen tegen ODB voor de beker.

Fotograaf: Eric de Wit.


| Foto: Digitaal Dagblad.