Zoetermeers Dagblad | Dutch Innovation Park verwelkomt nieuw bedrijf
mainImage

Dutch Innovation Park verwelkomt nieuw bedrijf

15 december 2019, 08:39 uur
Algemeen

Het Dutch Innovation Park in Zoetermeer verwelkomt een specialist op het gebied van procesoptimalisatie: FourICT. Wethouder Jan Iedema was afgelopen week aanwezig bij de officiële opening. Steeds meer IT-bedrijven vestigen zich hier door de mogelijkheden die het Park biedt. Met name de samenwerking tussen de aanwezige technologiebedrijven en aansluiting bij het IT-onderwijs maakt de Dutch Innovation Factory een aantrekkelijke keuze.

 

FourICT is een IT-bedrijf dat meewerkt aan de implementatie van diverse IT-platforms. FourICT is altijd op zoek naar creatieve en innovatieve oplossingen en gelooft dat succes draait om het maken van de juiste keuzes, samenwerking, vertrouwen en een transparante werkwijze.

Henk van Ewijk (directeur FourICT) licht toe: “We waren op zoek naar een inspirerende omgeving zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Met de nieuwe locatie in de Dutch Innovation Factory hebben we die gevonden. Het is belangrijk om gebruik te kunnen maken van de innovatielabs waar we nieuwe concepten en oplossingen uit kunnen werken. Daarbij is het bijzonder waardevol dat studenten van De Haagse Hogeschool die willen afstuderen met concrete businesscases aan de slag kunnen. De Dutch Innovation Factory biedt ons de kans om door te groeien op zowel operationeel als innovatief gebied.”

Wethouder Jan Iedema (onderwijs & economie) is ook enthousiast over de komst van het bedrijf. "Met de komst van FourICT heeft het Dutch Innovation Park een nieuwe aanwinst erbij. Wederom kiest een IT-bedrijf voor Zoetermeer. Dit motiveert mij om de samenwerking te blijven stimuleren tussen IT-onderwijs en innovatieve ondernemingen."