Een maand vol kerstactiviteiten bij CKC & partners (bekijk programma)

mainImage
Een maand vol kerstactiviteiten bij CKC & partners (bekijk programma)

Tijdens de kerstperiode zorgen docenten en leerlingen van CKC & partners voor een agenda vol culturele activiteiten die in het teken staan van Kerst. Laat je onderdompelen in de kerstsfeer en bezoek één van onderstaande activiteiten.

De Sint is pas enkele dagen vertrokken als je op zaterdag 8 december kunt aanschuiven in de Oude Kerk voor het Adventsconcert CHRISTMAS IS COMING! Een concert met klassiek en licht klassiek repertoire in aanloop naar Kerst door het CKC Vrouwenkoor en Kamerkoor Vocapella, onder leiding van Karin de Jong.

Op dinsdag 11 december sluit CKC & partners zich aan bij de traditionele Kaarsjesavond in de Dorpsstraat. Kom langs en geniet tussen 18:45 en 20:30 uur van een programma vol muziek en musical onder het genot van glaasje glühwein of warme chocolademelk.

De handen uit de mouwen op woensdag 12 december, want dan kun je bij Loulou Joolen zelf kerstkunst maken. Kinderen vanaf 4 jaar gaan in het CKC-gebouw van 14:00 tot 16:00 uur aan de slag met het maken van een eigen kleurrijke lichtje of raamversiering. Het zelfgemaakte kunstwerkje mag je mee naar huis nemen.

Gratis jazzavond 


Zin in een avond vol jazz? Op vrijdag 14 december kun je tijdens het kerstgala in jazzstijl in de Lounge van CKC & partners genieten van optredens van Phoenix, E-Sax, Jeugd Bigband, Jazz Delight en Lite Vocalgroup. Een jazzavond in kerstsferen die je ook nog eens gratis kunt bezoeken.

Groot feest bij The Sprinter Singers: dit jaar bestaan ze 40 jaar. Dat vieren ze met twee jubileumconcerten onder de naam Christmas Celebration Concert - The Sprinter Singers met groot Live Orke(R)st op zaterdag 15 december in de Theaterzaal.

Vrijdagavond 21 december sluit CKC & partners het jaar af in de Oude Kerk waar een gevarieerde groep muziekleerlingen en -docenten het jaarlijkse kerstconcert verzorgt. Een avond vol koren, orkesten, ensembles en instrumentale solisten die je meenemen op muzikale winterreis.

Meer informatie zoals tijden, prijzen, kaartverkoop en informatie over alle andere activiteiten vind je op www.ckc-zoetermeer.nl.


Foto: Digitaal Dagblad