'Ik kijk erg uit naar de oplevering van De Nieuwe Morgen'

mainImage
'Ik kijk erg uit naar de oplevering van De Nieuwe Morgen'

In de wijk Palenstein zijn al de eerste contouren te zien van De Nieuwe Morgen. Jeroen Jenné verheugt zich op wat komen gaat.

De Nieuwe Morgen is een nieuwbouwproject bestaande uit 25 drielaagse gezinsvriendelijke koop- en huurwoningen met voor- en achtertuin én gelegen aan het water. Makelaarskantoor De Makelaars, dat vanuit het kantoor aan de Schoutenhoek 40 uitzicht heeft op het projectterrein, ontfermde zich over de verkoop van de woningen.

De Nieuwe Morgen is een initiatief van woningcorporatie Vidomes als voormalig eigenaar van de gesloopte (enorme) galerijflat. Boele & Van Eesteren neemt de ontwikkeling en realisatie van het project voor zijn rekening.

Jeroen Jenné wijst vanuit zijn kantoor door het raam naar het nu nog grotendeels braakliggende terrein. ,,Het is echt een intiem woonproject, met een schitterende ligging pal aan het water. Het is de moeite waard nu al door de wijk te wandelen. En de locatie is ideaal, vlakbij de oude Dorpsstraat en het Stadshart. We zijn er trots op dat wij de verkoop van deze singel- en morgenwoningen voor onze rekening mochten nemen."Er komen zeventien grondgebonden singelwoningen en acht super duurzame morgenwoningen, allemaal gasloos en voorzien van vloerverwarming. ,,Aan de voorkant kijken de woningen uit over de singel, dat is het verbindende element in de buurt. Er wordt aan dit water een prachtige autovrije boulevard gemaakt, waar kinderen kunnen spelen en bewoners elkaar kunnen ontmoeten," licht Jenné toe.

,,De bouwwerkzaamheden zijn net gestart, maar ik kijk erg uit naar de oplevering van dit nieuwbouwproject."

De woningen  van De Nieuwe Morgen zijn reeds verkocht. Meer weten over De Nieuwe Morgen of De Makelaars? Bezoek dan de website of neem telefonisch contact op met 079-3238838. Mailen kan op: [email protected] De Makelaars heeft een tweede vestiging in Rotterdam aan de Westersingel 94.


Foto: Digitaal Dagblad