Eindejaars bluesparty bij JJ Music House

mainImage
Eindejaars bluesparty bij JJ Music House

Om het jaar passend af te sluiten, vindt er op vrijdag 28 december een eindejaars bluesparty plaats bij JJ Music House met twee bluesformaties: The Rude Move en The Bluesbones (foto).

Laatstgenoemde formatie startte in 2011 en na slechts twee echte optredens werden zij gevraagd om aan de Belgische Blues Challenge 2012 deel te nemen. Door het publiek werden zij daar tot beste band verkozen. In 2016 wonnen zij de Belgische Blues Challenge, waardoor deelname aan de Europese Blues Challenge in Horsens (Denemarken, 8 april 2017) gewaarborgd werd. En op die Europese Blues Challenge bereikten The BluesBones een tweede plaats.

The Rude Move begon in 2008 en is frequent in cafés en op festivalpodia in Nederland te vinden. Ze spelen eigen werk of nummers van artiesten als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Omar and the Howlers. Vorige maand werd ter gelegenheid van het tienjarige bestaan een nieuwe cd uitgebracht.

Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop 10 euro (aan de kassa 13 euro), en zijn verkrijgbaar via de site van JJ Music House. Toegang vanaf 20:00 uur. Aanvang van het eerste optreden is 21:00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad