Eindelijk das blaue Hinein!

mainImage
Eindelijk das blaue Hinein!

In een creatief beroep is het goed om geregeld met een leeg hoofd de stomste ideeën de revue te laten passeren. De afgelopen maanden is het er niet al te vaak van gekomen, want het was even spitsuur bij Floravontuur. In de afgelopen maanden zijn door ons kleine team achtereenvolgens een feestelijk bevrijdingsfestival, een mooi charity gala dinner en een prachtig culinair festival neergezet.

Het is fantastisch te horen van de bezoekers dat deze festivals zo worden gewaardeerd en ik ben dan ook trots op het team van Floravontuur, waaraan onlangs gelukkig een aantal nieuwe enthousiaste gezichten zijn toegevoegd.

Dromen


Uiteraard hoop ik dat iedereen in deze vakantie zijn of haar blaue Hinein even opzoekt, bijvoorbeeld om te genieten van de rust, maar ook om ongegeneerd te dromen over alles wat je nog zou willen bereiken. En schuw het onmogelijke hierbij niet, want in werkelijkheid blijkt er maar weinig echt onmogelijk te zijn.

Je ziet het aan de vele vrolijke initiatieven die dit jaar zijn ontplooid in Zoetermeer. Prachtig om te ervaren hoe nieuwe evenementen ontstaan en/of dit jaar doorbloeien, op basis van goede ideeën en doorzettingsvermogen, al dan niet met hulp van crowdfunding. Zondag in het Park, [email protected], origineel muzikaal theater in Park Palenstein en de langste stormbaan ter wereld.
Het zijn voorbeelden dat er voor de thuisblijvers en voor bezoekers van onze stad elke dag wel iets moois, goeds of gaafs is te beleven.

Profiteer ervan!


Ook ikzelf ga deze periode een aantal zaken op een rijtje zetten en uitdenken, met als belangrijkste doel de bewoners en bezoekers van Zoetermeer te blijven verrassen. Heb jij een idee of wil je wat bereiken, aarzel niet om dit te delen met Floravontuur. We zijn er om jou te helpen met je ideeën en/of om jouw ideeën in onze actieve stad te realiseren. Ik hoor het graag!

Ik wens iedereen een mooie vakantie toe en tot ziens, op één van de vele evenementen en activiteiten in Zoetermeer.

Ruud Steggerda is directeur van stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. Zijn columns hebben betrekking op citymarketing en stadspromotie, op evenementen die in Zoetermeer worden georganiseerd en op samenwerkingen die voor een prettige en bruisende woon-, werk- en leefomgeving zorgen.


| Foto: Digitaal Dagblad