Elke woensdag en zondag kartcursus bij Gamecity Zoetermeer

mainImage
Elke woensdag en zondag kartcursus bij Gamecity Zoetermeer

Wil jij de basisbeginselen van het karten onder de knie krijgen? Of kun je al redelijk karten en wil je jouw vaardigheden verbeteren? Bij Gamecity Zoetermeer, gelegen aan de Wattstraat 20, kun je iedere woensdagavond (gevorderden) en zondag (beginners en gevorderden) deelnemen aan een kartcursus, onder auspiciën van ervaren baangeleiders en instructeurs. En misschien groei jij wel uit tot de nieuwe Max Verstappen, de Formule 1-coureur die ooit in het karten begon met racen.

Gevorderden kunnen op woensdagavond één uur hun kunsten vertonen in heats van twaalf minuten. Op zondag is de cursus tussen 08:00 en 14:00 uur. De minimumlengte om in een kinderkart te mogen rijden is 1.35 meter.

Als aanvulling op de cursus is er een maandelijks (fun)race waaraan kinderen kunnen meedoen. De uitslag telt om de maand mee voor het kampioenschap. Op 31 oktober is er een speciale funrace voor kinderen en hun ouders.

,,Het karten blijft een enorme populaire attractie bij Gamecity Zoetermeer," zegt medewerker Shomir Sarker, die af en toe ook bij het karten assisteert. ,,Het is mooi om de groei bij jonge talenten te zien. Er zijn vanaf hier al eens kinderen die het erg goed deden doorgestuurd naar grotere kartcentra."

Een losse les voor de kartcursus kost dertig euro en voor drie introductielessen betalen nieuwe cursisten nu tachtig euro, zo lang het aanbod loopt. Een bedrijvenkartcompetitie is er ook bij Gamecity Zoetermeer.

Aanmelden voor kartcursus?


Dat kan door te mailen naar [email protected] of bel naar 079-3426226. Op de website vind je ook alles over het kartaanbod bij Gamecity Zoetermeer.


Foto: Digitaal Dagblad