Expositie Fotogroep Zoetermeer in Forum

10 November 2019, 10:05 uur
Algemeen
mainImage

Fotogroep Zoetermeer bestaat vijftig jaar en onderdeel van de festiviteiten is een fotoexpositie met zestig foto's in het Forum Zoetermeer, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer in het Stadshart. 

 
Dankzij de medewerking van de bibliotheek, die de ruimte ter beschikking stelde, subsidies van het Cultuurfonds Zoetermeer, Fonds 1818, het Prins Bernard Cultuurfonds en de inzet van een groot aantal vrijwilligers is de Fotogroep Zoetermeer er in geslaagd om deze ruimte om te toveren tot een prachtige expositie ruimte.

De feestelijke opening op 2 november werd verricht door wethouder cultuur Robin Paalvast. Tijdens de opening prezen de wethouder en de bibliotheek de mooie fotografische beelden en presentatie en kon de expositie rekenen op de ruime belangstelling van het aanwezige publiek. Ter gelegenheid van het jubileum heeft de Fotogroep Zoetermeer tevens een jubileumboek uitgebracht waarin een groot deel van de geëxposeerde foto’s zijn opgenomen.

Tijdens de opening is het jubileumboek door de voorzitter van de Fotogroep uitgereikt aan Paalvast en aan de bibliotheek Zoetermeer die het boek in de uitleencollectie zal opnemen. De jubileumexpositie van de Fotogroep Zoetermeer loopt nog tot en met 29 november en is vrij te bezoeken op alle openingsuren van het Forum Zoetermeer en bibliotheek (weekdagen van 08.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur).